2021. január 28.,
csütörtök, Károly, Karola napja

Valós intézkedések helyett látszatpolitika, szinte megállt az élet Újpesten

Hír TV

2020. szeptember 13., vasárnap 12:22

Valós intézkedések helyett csak látszatpolitizálás zajlik Újpesten. Erről beszélt Budapesti srácok című műsorunknak a kerület kormánypárti önkormányzati képviselője. Ozsváth Kálmán szerint a városrészben csak folyamatos nyomásgyakorlással lehet elérni bármit, a baloldal hatalomra kerülése óta pedig szinte megállt az élet. Ahhoz például, hogy a Momentumos Déri Tibor felszámoljon egy fertőzésveszélyes szemétlerakatot több mint két hónap kellett.

Újpest kormánypárti önkormányzati képviselője arról beszélt a Budapesti srácok stábjának, hogy amióta Déri Tibor és csapata átvette a kerület vezetését gyakorlatilag leállt az élet a városrészben. Ozsváth Kálmán szerint a momentumos polgármester csak a látszatra ad, valós intézkedések azonban nem történnek.

A propagandamédiában, illetve a saját felületin is Déri Tibor azt mutatja, hogy fú itt nagyon pörögnek az események, nagyon nagy tisztaság van, vágják a füvet, szállítják el a szemetet, és hát pont ez a szituáció is azt mutatja, hogy itt két hónapon keresztül kellett arra várni, hogy egy rendkívül égető probléma, akár még egy fertőzésveszély is, fertőzésveszélyt okozó probléma megoldódjon itt Újpesten. Két hónap kellett ahhoz, hogy ez itt megoldódjon.

Ozsváth Kálmán hozzátette: csak folyamatos nyomásgyakorlással lehet bármilyen eredményt elérni Újpesten, a hulladékgyűjtő újranyitása pedig újabb bizonyítéka ennek.

A teljes riportot a ma este 19 óra 30 perckor kezdődő Budapesti srácok című műsorunkban tekinthetik meg.

Hír TV

x
Rendkívüli hír