2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Valós intézkedések helyett látszatpolitika, szinte megállt az élet Újpesten

Valós intézkedések helyett csak látszatpolitizálás zajlik Újpesten. Erről beszélt Budapesti srácok című műsorunknak a kerület kormánypárti önkormányzati képviselője. Ozsváth Kálmán szerint a városrészben csak folyamatos nyomásgyakorlással lehet elérni bármit, a baloldal hatalomra kerülése óta pedig szinte megállt az élet. Ahhoz például, hogy a Momentumos Déri Tibor felszámoljon egy fertőzésveszélyes szemétlerakatot több mint két hónap kellett.

  • Valós intézkedések helyett látszatpolitika, szinte megállt az élet Újpesten

Újpest kormánypárti önkormányzati képviselője arról beszélt a Budapesti srácok stábjának, hogy amióta Déri Tibor és csapata átvette a kerület vezetését gyakorlatilag leállt az élet a városrészben. Ozsváth Kálmán szerint a momentumos polgármester csak a látszatra ad, valós intézkedések azonban nem történnek.

A propagandamédiában, illetve a saját felületin is Déri Tibor azt mutatja, hogy fú itt nagyon pörögnek az események, nagyon nagy tisztaság van, vágják a füvet, szállítják el a szemetet, és hát pont ez a szituáció is azt mutatja, hogy itt két hónapon keresztül kellett arra várni, hogy egy rendkívül égető probléma, akár még egy fertőzésveszély is, fertőzésveszélyt okozó probléma megoldódjon itt Újpesten. Két hónap kellett ahhoz, hogy ez itt megoldódjon.

Ozsváth Kálmán hozzátette: csak folyamatos nyomásgyakorlással lehet bármilyen eredményt elérni Újpesten, a hulladékgyűjtő újranyitása pedig újabb bizonyítéka ennek.

A teljes riportot a ma este 19 óra 30 perckor kezdődő Budapesti srácok című műsorunkban tekinthetik meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!