2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay! petíció

Már közel egymillió négyszázezer ember írta alá a Stop Gyurcsány , stop Karácsony! petíciót. Most azonban újabb politikus lépett elő a bukott miniszterelnök árnyékából. Nevezetesen Márky-Zay Péter, így a petíció tovább folytatódik immár Stop Gyurcsány, stop Márky-Zay! néven - jelentette be a Fidesz szóvivője. Horváth László hangsúlyozta: erre azért is van szükség, mert Gyurcsány Ferenc hiába tol maga elé bárkit nem szabad őt a hatalomba visszaengedni, mert újra tönkreteszi az országot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!