2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Politikai szervezetek irányíthatják a Tanítanék Mozgalmat

A HírTV birtokába került hangfelvétel bizonyítja, hogy baloldali pártok állhatnak a pedagógustüntetéseket szervező Tanítanék Mozgalom mögött.

  • Politikai szervezetek irányíthatják a Tanítanék Mozgalmat

Azt mondta: Nektek se jó ha összepártozzátok magatokat, ezt akartátok elkerülni.

Az LMP-s Csárdi Antal elismerte: ő hívta be az aktivistákat a Parlamentbe, hogy megzavarhassák az ülést.

A HírTV szerkesztőségébe szerdán eljutott egy hangfelvétel. Ezen a Párbeszéd képviselője konkrét tanácsokat ad valakinek, akit a mozgalom tagjának hisz, hogyan kezelje a sajtót.

A baloldali politikus külön kitér arra, hogy a Mozgalom ne pártozza össze magát - tartsa fenn a függetlenség látszatát - majd konkrét tanácsokat ad a vélt aktivistának.

A baloldali kapcsolatot az is bizonyítja, hogy az LMP országgyűlési képviselője, Csárdi Antal kedden közösségi oldalán már elismerte: az aktivistákat ő engedte be a parlamentbe.

És más bizonyíték is van arra, hogy a Tanítanék Mozgalom szorosan kötődik a baloldali pártokhoz.

A HírTV megvizsgálta a Tanítanék Mozgalom honlapját. Kiderült: üzemeltetője a Human Platform. Az az álcivil szervezet amelynek ötletgazdája Gulyás Márton, magyar baloldali politikai aktivista. A Human Platform által gyűjtött adatokat pedig adatkezelési tájékoztatójuk szerint pedig több másik amerikai szervezet mellett a DatAdat kezeli.

Az a Bajnai Gordon nevével fémjelzett cégcsoport amely Márki Zay Péter kampányát is segítette és, amelynek gyanús ügyeletei miatt az adóhatóság mellett a rendőrség is nyomoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szegedet is bevette a DK

Szegedet is bevette a DK

Botka Lászlót támogatják Gyurcsány Ferencék. A Demokratikus Koalíció ezt Szegeden, az MSZP egykori fellegvárában jelentette be. A lépés annak fényében különösen érdekes, hogy köztudott: Botka és Gyurcsány viszonya legendásan rossz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!