2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Népszava: Kihátrált a Fudan-népszavazás mögül a főváros

Kifarolt a Fudan-népszavazás mögül Budapest vezetése, hiába mondta azt Karácsony Gergely főpolgármester az Alkotmánybíróság májusi, az országos népszavazást ellehetetlenítő döntése után, hogy nekik most az a dolguk, hogy megtalálják a módját, hogy legalább a budapestiek véleményt mondhassanak a kínai egyetem ügyében – írja a Népszava. A lapnak Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere azt mondta: „A legőszintébbnek az a verzió tűnik, miszerint a Fővárosi Közgyűlésen sem menne át a kezdeményezés, mivel a DK nem támogatná”. A témában Népszava megkereste a Demokratikus Koalíciót, de nem kaptak választ arra, hogy ők, illetve a főváros miért hátrált ki a népszavazásból.

  • Népszava: Kihátrált a Fudan-népszavazás mögül a főváros

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!