2019. augusztus 22.,
csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Nem kér bocsánatot Stummer János

Hír TV

2019. május 10., péntek 17:11

Nem kér bocsánatot és magyarázkodik a Jobbik alelnöke, amiért disznóknak és gazembereknek nevezte a kormánypártok tagjait és az ország jelenlegi vezetőit. Stummer János nemrég egy nagykőrösi fórumon sértegette a Fidesz tagjait.

A Jobbik alelnöke, Stummer János egy nagykőrösi fórumon sértegette a kormánypártok tagjait. A politikus előzőleg még meg is ígérte, hogy nem fog patkányozni, pár perccel később mégis az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóhoz hasonló hangnemben beszélt.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik másik alelnöke a párt majálisán még azt mondta, hogy lesz következménye az esetnek. Arról azonban azóta is hallgat a Jobbik, hogy ez megtörtént volna.

Megkérdeztük Stummer Jánost, hogy bocsánatot fog-e kérni kijelentése után, de azt közölte hogy nem. Helyette az alelnök magyarázkodásba kezdett.

De nem csak Stummer János volt az egyetlen Jobbikos, aki az elmúlt időben politikustársait becsmérelte. Szilágyi György pár nappal ezelőtt a Fidesz egyik EP-képviselőjéről mondta azt, hogy úgy néz ki mint egy hajléktalan.

Hír TV