2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Napirend előtti felszólalások - élőben a HírTV műsorán

Ma újra szavaz újra az Országgyűlés a családi gazdaságokról szóló törvényről, amelyet a köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött a parlamentnek. A Ház háromnapos ülése délután 1 órakor kezdődik a napirend előtti felszólalásokkal. Később a képviselők újra szavazhatnak a családi gazdaságokról szóló indítványról, amit az államfő adatkezeléssel kapcsolatos aggályok miatt küldött vissza. Döntés születhet a házelnök azon javaslatáról is, amely több mint 4,4 millió forinttal csökkentené a Jobbik frakcióvezetőjének tiszteletdíját a házszabályi rendelkezések megsértése miatt.

A napirend előtti felszólalásokat a HírTV 13 órától közvetíti.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!