2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

Migránsok várakoznak a szerb-magyar határszakaszon

Fokozódik a migrációs nyomás a magyar-szerb határszakaszon. Mint arról már többször is beszámoltunk, az ott feltorlódott illegális bevándorlókat a szerb rendőrség időnként begyűjti és elszállítja, általában az onnan legtávolabbi, dél-szerbiai Preševo befogadóközpontjába. Legtöbb esetben itt veszik először nyilvántartásba az Észak-Macedónia felől Szerbiába beszivárgó migránsokat is. A preševoi befogadóközpont több mint 6 éve működik, eredetileg ezer főre tervezték. A helyszínen volt kollégánk, Mészáros György.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Gyurcsány leosztotta a lapokat: Előbb a parlamenti többség, aztán a kormányfő

„Mi ebből a versenyből megerősödve jöttünk ki” – mondta a DK elnöke az előválasztásról. 2021. október 18.

Kocsis Máté: Köszönjük a vidám pillanatokat, gratulálunk Gyurcsány Ferencnek

Gyurcsány–Márki-Zay paktum életbe lep, mehet tovább a show - hívta fel rá a figyelmet Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben, napirend előtt. A politikus szót ejtett a Jobbikról, az LMP-ről, az MSZP-ről, a Momentumról, a Párbeszédről, a DK-ról, sőt a baloldal újabb „messiásáról” is. 2021. október 18.

Szabó Tímea ízelítőt adott abból, milyen is a baloldali „szeretetpolitika”

A Párbeszéd frakcióvezetőjének felszólalására a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszolt. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!