2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Migránsok várakoznak a szerb-magyar határszakaszon

Fokozódik a migrációs nyomás a magyar-szerb határszakaszon. Mint arról már többször is beszámoltunk, az ott feltorlódott illegális bevándorlókat a szerb rendőrség időnként begyűjti és elszállítja, általában az onnan legtávolabbi, dél-szerbiai Preševo befogadóközpontjába. Legtöbb esetben itt veszik először nyilvántartásba az Észak-Macedónia felől Szerbiába beszivárgó migránsokat is. A preševoi befogadóközpont több mint 6 éve működik, eredetileg ezer főre tervezték. A helyszínen volt kollégánk, Mészáros György.

  • Migránsok várakoznak a szerb-magyar határszakaszon

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!