2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Magyar Nemzet: Történelemhamisítással próbálkozott a baloldal

Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke egy Facebookra feltöltött videóban ismét meglepte követőit: azt állította, hogy örült annak, hogy az erdélyi magyarok 2004-ben megkapták a magyar állampolgárságot - számol be a Magyar Nemzet. A lap emlékeztet: 2004-ben nemhogy kettős állampolgárságot nem kaptak a külhoni magyarok, de az erről szóló referendum is érvénytelenül zárult. A népszavazás előtt pedig a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal a külhoni magyarok ellen uszító propaganda-kampányt indított. A határon túli magyarok könnyített honosítási eljárásáról szóló törvényt 2010-ben, a második Orbán-kormány hivatalba lépése után fogadta el az Országgyűlés.

  • Magyar Nemzet: Történelemhamisítással próbálkozott a baloldal

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Kovács Béla kémkedett: öt év letöltendő fegyházra ítélték

Kovács Béla kémkedett: öt év letöltendő fegyházra ítélték

Öt év fegyházbüntetésre ítélte kémkedés miatt a Kúria a volt jobbikos Kovács Bélát. A harmadfokon eljáró bíróság szerint az egykori EP-képviselő nemcsak előkészületeket tett az Európai Unió intézményei ellen kémkedésre, hanem meg is valósította azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!