2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Magyar Hírlap: Örülhetnek a pedagógusok, nagyon komoly tanáribér-emelés jöhet

400 milliárd forintos bérfejlesztést hajt végre a kormány a pedagógusok körében, ha az Európai Uniótól sikerül lehívni a szükséges forrásokat - írja a Magyar Hírlap. A lap úgy tudja: a tervek szerint felfrissítik a tanárok képzését, és a lakhatásuk támogatására is több pénzt biztosítanak majd. A kormány uniós pénzekből tenné infláció-követővé a pedagógusok bérét- ez derül ki a napokban nyilvánosságra hozott Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Plusz pályázatból, amelyben a kormány részletezi, hogy milyen célokra fordítaná a 2021–27-es időszakra igényelt EU-s forrásokat.

  • Magyar Hírlap: Örülhetnek a pedagógusok, nagyon komoly tanáribér-emelés jöhet

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!