2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Konyhakéssel akarta megölni a gyermeke anyját

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy fiatalemberrel szemben, aki 2021. január 1-én egy Kunszentmiklós környéki községben ittas állapotban bántalmazta, majd egy konyhakéssel meg akarta ölni a barátnőjét.

  • Konyhakéssel akarta megölni a gyermeke anyját

A vádirat szerint az elkövetéskor 17 éves fiú 2017 óta állt érzelmi kapcsolatban a sértettel, 2020 augusztusában fiúgyermekük is született. Kapcsolatuk azonban hullámzó volt, tavaly ősszel egy vita során a vádlott megpofozta a sértettet, majd el is költözött tőlük.

 

2020 decemberében a vádlott és a sértett elhatározták, hogy megpróbálják a kapcsolatukat helyreállítani. Úgy döntöttek, hogy együtt töltik a szilvesztert a vádlott édesanyjának házában. 2021. január 1-én napközben a vádlott erősen leittasodott. Kötözködött a sértettel, az este során többször is vitatkoztak.

Este 10 óra körül a vádlott békülési szándékkal odament az ágyban, a közös négy hónapos gyermekükkel együtt fekvő sértetthez. A lány azonban azt mondta, hogy akkor beszéljék meg, ha a vádlott kijózanodik. Ettől a fiatalkorú ismét feldühödött, szidalmazta a sértettet, megragadta a haját, elkapta a nyakát, amitől a sértett beverte a fejét az ágy támlájába. A további bántalmazást az egyik családtag akadályozta meg.

A vádlott azonban magához vett egy éles konyhakést, berontott a szobába és az ágyra rátérdelve, lendületből rátámadt az ágy túloldalán hanyatt fekvő sértettre. Még mielőtt a sértett feje, mellkasa felé szúrhatott volna, a családtag közéjük ugrott és elkapta a vádlott kést tartó kezét, így a kés kiesett a kezéből. A vádlott csak a családtag közbelépése miatt nem tudta megszúrni a kartávolságon belül lévő sértettet.

A vádlott ismét felkapta a kést és újra a sértettre támadt, de újból megakadályozták, hogy megszúrja a sértettet. A vádlott még ezután is rátámadt a barátnőjére, megragadta a nyakát és többször oldalba is rúgta. Végül a családtagoknak sikerült kituszkolniuk a szobából és értesítették a rendőrséget. Ha a családtagok nem lépnek közbe, a sértett mellkasára, nyakára, fejére irányzott szúrások a nő halálát is okozhatták volna.

A főügyészség a letartóztatásban lévő vádlottat emberölés bűntettének kísérletével vádolja és végrehajtandó börtön kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni. Az ügyben korábban kiadott rendőrségi közlemény és fényképek az alábbiakban érhetők el:

Lezárták a nyomozók: emberölés előkészülete lehet a vád | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja (police.hu)

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb magyarellenes kirohanás a román parlamentben

Újabb magyarellenes kirohanás a román parlamentben

Menj a magyar parlamentbe, ott beszélj ilyeneket! Túl sok jogot kaptál itt eddig is! Menj Magyarországra! – ordította teli torokból a hisztérikus kirohanásairól ismert Diana Sosoaca az RMDSZ képviselőjének.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!