2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954.

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Klíma helyett kutakat kap a hármas metró

Klíma helyett ivókutakat kap a 3-as metró. Hiába ígérte meg kampányában Karácsony Gergely, hogy megválasztása esetén klimatizálják a 3-as metró vonalát, ez a ma napig nem történt meg. A főváros most az utasok komfortérzetét ivókutakkal próbálja javítani.

  • Klíma helyett kutakat kap a hármas metró

Hőmérővel kampányolt Karácsony Gergely a hármas metróban még tavaly nyáron. Egyik ígérete főpolgármester-jelöltként az volt, hogy klímaberendezésekkel szerelik fel a metrókocsikat. Ehhez képest az általa vezetett ellenzéki többségű fővárosi közgyűlés február végén mégis leszavazta a hármas metró légkondicionálásáról szóló javaslatot. Karácsony Gergely másnap egy indulatos facebook-posztban az előző városvezetést hibáztatta emiatt. Azt írta, idézem, " a szégyenteljes helyzetet, amit a Fidesz okozott, mi oldjuk meg a budapestiek érdekében."

Most váratlan megoldást talált a hármas metró klímájának javítására a főváros: a vonal 8 állomásán rozsdamentes acélból készült, palack töltésére is alkalmas ivókutakat állítottak fel.

Azt nem tudtuk meg, hogy a klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettes szerint az ivókutak végleg helyettesítik-e a klímaberendezéseket. Dorosz Dávid ugyanis válaszok helyett inkább nácisimogatónak nevezte a Hír Televíziót.

A főpolgármester és hivatala egyébként a mai napig nem reagált azzal kapcsolatban, hogy a múlt héten a DK-s újbudai polgármester, László Imre Adolf Hitler eredményeit méltatta.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!