2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Íme, a gödi polgármester lemondásának okai

Lemondott Göd polgármestere - ezt közösségi oldalán jelentette be Balogh Csaba. Az ex-Momentumos politikus távozásáért a Fideszt és az ellenzéket is felelőssé tette. Balogh bejelentette: felhagy a politikával, a továbbiakban civilként folytatja pályafutását. A politikust képviselőtársai korábban diktatórikus vezetőnek, reménytelen ,,csávónak" nevezték sorozatos botrányai miatt.

  • Íme, a gödi polgármester lemondásának okai

Leteszem a lantot - így jelentette be a közösségi oldalán Balogh Csaba, hogy nem folytatja tovább gödi polgármesteri pályafutását.

Az ex-Momentumos politikus a Fideszt és az ellenzéket egyaránt felelőssé tette, utóbbiak - ahogy fogalmazott - az ex DK-s képviselők bebizonyították, hogy országosan a leg-orbán-ellenesebbnek-nek tartják magukat, de helyben bármibe belemennek.

Átláthatóság, szakértelem, megbízható munkavégzés - kezdte néhány éve bejegyzését Balogh Csaba, aki saját hatáskörben döntött arról, kinevezi Elekes Balázst tanácsadónak a városban. Pályázat nélkül kapta meg a pozíciót naponta 85 ezer forintért. A tanácsadó Balogh Csaba legfőbb bizalmasának Hlavács Juditnak a férje, de összeférhetetlenségről szó sincs, hangsúlyozta korábban.

Nem ez volt az egyetlen botrányos ügye az ex-momentumos politikusnak.

Komoly belharc alakult ki vezetése alatt miután kijelentette: nem tud együttműködni az LMP-s és DK-s alpolgármestereivel. Válaszként az többségben lévő ellenzéki testület felmentette Baloghot. A Gyurcsány-párt ezt nem hagyta szó nélkül kiszivárogtatott egy hangfelvételt, amiben megvádolták Baloghot, hogy Pintér Györgyöt, vagyis fideszes helyettest akart kinevezni.

A koronavírus-járvány miatt veszélyhelyzetet rendeltek el, így a személycserékre ezalatt került sor, Balogh Csaba saját hatáskörben felmentette az akkori alpolgármestert és helyükre bizalmasait ültette. Döntései hatalmas felháborodást váltott ki, sokak szerint diktatórikusan vezette a várost.

A napokban lemondott polgármester most bejelentette: a továbbiakban civilként folytatja pályafutását.

Amíg ott vannak a rendszerben az ellenzéknek nem lesz esélye rendszert váltani, így ugyanúgy kétharmaddal fog bukni - tette hozzá a bukott polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!