2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Lemondott Göd polgármestere

Lemondott Göd polgármestere - ezt közösségi oldalán jelentette be Balogh Csaba. Az ex-Momentumos politikus távozásáért a Fideszt és az ellenzéket is felelőssé tette.

  • Lemondott Göd polgármestere

Balogh szerint az "ex-DK-s" képviselők bebizonyították, hogy bár országosan a "leg Orbán-ellenesebbnek" tartják magukat, valójában helyben bármilyen alkuba belementek. A polgármester azt is hozzátette: nem tudja feloszlatni a testületet, ezért - mint fogalmazott - eltávolodik a kormányhivataltól.

- A munkámra büszke vagyok, mert a körülmények ellenére mindent megtettem. Sikereket tudok felmutatni, de mostanra már teljesen kiüresítette a kormány és a fideszes, no meg a velük kollaboráló, ellenzéki testületi többség a munkakörömet, és most már csak a becsületemmel játszanak közpénz híján - mondta Balogh Csaba korábbi polgármester.

Videó: Balogh Csaba/Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma ünneplk a honvédelem napját + videó

Ma ünneplk a honvédelem napját + videó

Czermann János, Stratégiáért és Humánpolitikáért felelős államtitkár, Honvédelmi Minisztérium: "2016 óta a magyar honvédség fennállásának legnagyobb, példátlan mértékű és összetettségű haderő fejlesztése zajlik, ami nem csak a hadfelszerelésre, hanem a védelemiparra , az infrastruktúrára és humánerőforrásra is kiterjed."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!