2020. október 20.,
kedd, Vendel napja

Botrányba fulladt a gödi testületi ülés

2020. augusztus 11., kedd 21:19

A folyamatos bekiabálások miatt botrányba fulladt a mai testületi ülés Gödön. A képviselő-testület újabb fegyelmi eljárást szavazott meg a momentumos polgármester ellen, amelynek értelmében továbbra sem láthatja el polgármesteri munkáját.

Felkorbácsolt hangulatban kezdődött kedden a gödi testületi ülés. A megjelent szavazópolgárok élesen kritizálták a baloldali belharcot ami a település lakóit is megosztja.

A DK-ból hétfőn kilépett Szilágyi László felszólalását is folyamatos kiabálások kísérték. Szilágyi a helyi momentumos polgármestert kritizálta.

Balogh Csaba Momentumos polgármester szerint le akarják mondatni a tisztségéről.

A város előző, fideszes polgármestere szerint, gyakorlatilag leállt Göd működése az elmúlt időszakban. Markó József szerint a jelenleg kialakult helyzetnek számos oka van.

„Egyrészt, a színes összetételű összefogás, ami mindig nehézséget jelent ennyi embert összehangolni, a polgármester tapasztalatlansága, autoriter működése másokra nem igazán hallgat, mindent jobban tud, így a saját csapata felbomlott, ez szinte törvényszerű volt”

- mondta Göd fideszes önkormányzati képviselője, Markó József.

Balogh Csaba, momentumos polgármester csak nézőként vehetett részt a testületi ülésen, mert már korábban felfüggesztették tisztségéből. A képviselő testület végül kedden újabb fegyelmi eljárást szavazott meg ellene, amelynek értelmében továbbra sem láthatja el polgármesteri munkáját.

HírTV