2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:05

Belföld

Botrányba fulladt a gödi testületi ülés

A folyamatos bekiabálások miatt botrányba fulladt a mai testületi ülés Gödön. A képviselő-testület újabb fegyelmi eljárást szavazott meg a momentumos polgármester ellen, amelynek értelmében továbbra sem láthatja el polgármesteri munkáját.

  • Botrányba fulladt a gödi testületi ülés

Felkorbácsolt hangulatban kezdődött kedden a gödi testületi ülés. A megjelent szavazópolgárok élesen kritizálták a baloldali belharcot ami a település lakóit is megosztja.

A DK-ból hétfőn kilépett Szilágyi László felszólalását is folyamatos kiabálások kísérték. Szilágyi a helyi momentumos polgármestert kritizálta.

Balogh Csaba Momentumos polgármester szerint le akarják mondatni a tisztségéről.

A város előző, fideszes polgármestere szerint, gyakorlatilag leállt Göd működése az elmúlt időszakban. Markó József szerint a jelenleg kialakult helyzetnek számos oka van.

„Egyrészt, a színes összetételű összefogás, ami mindig nehézséget jelent ennyi embert összehangolni, a polgármester tapasztalatlansága, autoriter működése másokra nem igazán hallgat, mindent jobban tud, így a saját csapata felbomlott, ez szinte törvényszerű volt”

- mondta Göd fideszes önkormányzati képviselője, Markó József.

Balogh Csaba, momentumos polgármester csak nézőként vehetett részt a testületi ülésen, mert már korábban felfüggesztették tisztségéből. A képviselő testület végül kedden újabb fegyelmi eljárást szavazott meg ellene, amelynek értelmében továbbra sem láthatja el polgármesteri munkáját.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!