2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Hajmeresztő videó, a 4. kerületből. Elképesztő, amit a BMW-s művelt

A helyszín a 4. kerületi Külső Szilágyi út.

A lámpával védett gyalogátkelő előtt, a szabályosan közlekedő kamerás autó lassítani kezdett, mivel piros jelzést kapott. A gyalogátkelőn a zöld jelzés hatására megkezdte az átkelést egy rolleres kislány és egy fiatal nő – aki vélhetően a kislány édesanyja lehetett.

Ekkor egy BMW-s, a piros jelzés ellenére, nagy sebességgel a kamerás autó mellé érkezett, majd kis híján tragédia történt. Belegondolni is szörnyű abba, hogy mi történt volna, ha a kerülőmanőver nem sikerül.

A felvétel garantáltan bekerül az e havi Civil Pofátlan(tan)ítás videók közé, ahol a rendőrséggel közösen összegezzük havonta, hogy az adott hónapban milyen felvételek alapján indult eljárás.

 

Budapestiautosok.hu 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A bejelentések a leggyakrabban kidőlt fákról, lezuhant ágakról, leszakadt vezetékekről, megbontott tetőszerkezetekről szólnak. 2021. október 21.

Orbán Viktor: A migránsokat meg kell állítani! - videó

Orbán Viktor miniszterelnök videót tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, amelyben a migrációról, a migránsok megállításáról beszélt. 2021. október 21.

Gulyás Gergely: Rezsidrágulást hozhat a baloldali kormányzás

Ugyanazok, akik 2002-2010 között az országot tönkretették, most ismét szeretnének visszatérni a hatalomba - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!