2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Mágnás Miska

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Deák Dániel: Magyar Péter a baloldal nélkül semmit sem ér + videó

Magyar Péter a baloldal nélkül semmit sem ér. - erről a XXI. század intézet vezető elemzője beszélt híradónknak.

  • Deák Dániel: Magyar Péter a baloldal nélkül semmit sem ér + videó

Menczer Tamás - kommunikációs igazgató, Fidesz: "Gyurcsány Ferenc, Magyar Péterhez hasonlóan nem az igazmondásáról híres."  Menczer Tamás szerint hiába tiltakozik Magyar Péter, ő a baloldal embere.

Menczer Tamás - kommunikációs igazgató, Fidesz: "És ahogyan azt Márky-Zay Péternél láttuk, ugyanúgy van a helyzet most is. Az összeborulás a baloldalon az mindig megvan, bármilyen körtáncot járnak egymás körül, és egymás mellett. Mert a külföldi finanszírozók ezt várják el."

Eközben kiderült nem tud megyei listákat állítani Magyar Péter. A politikusi babérokra törő ügyvéd csalódott posztjában írt erről. A Mandiner információi szerint viszont az országos logisztikába tört bele pártja bicskája. A XXI. század Intézet vezető elemzője szerint Budapesten is hasonló lehet a helyzet.

Deák Dániel - vezető elemző, XXI. Század Intézet: "Ha mondjuk nyer a baloldal Budapesten, de mondjuk nincsen többsége, akkor Magyar Péterrel együttműködve tudnak majd kormányozni."

Deák Dániel szerint ebből is látszik, hogy Magyar Péter a baloldal nélkül semmit sem ér. Az elemző úgy látja, ez kísértetiesen hasonlít arra az időre amikor a Jobbik vagy akár a Momentum is először egyedül szeretett volna babérokat szerezni, de aztán végül mégis szövetségre lépett a DK-val és közös listán indult.

Deák Dániel - vezető elemző, XXI. Század Intézet: "Látszódott, hogy a politikai racionalitás, a kezdeti lelkesedéstől, a kezdeti kommunikáció nem tudta felülírni, és együttműködtek Gyurcsány Ferenccel. Magyar Péternél is hasonlóra lehet számítani, tehát a mostani felmérések szerint önállóan nem tud választást nyerni."

Nemrég lett nyilvános a Tisza-párt fővárosi listája, amelyen 12 név szerepel, csakúgy, mint a párt EP-listáján. Ráadásul hat név megegyezik a két listán. Ezeknek a listáknak a 6. helyezettje, Gerzsenyi Gabriella aki egy tavalyi facebook posztjában vallotta be, hogy évekig fúrta a magyarországi rezsicsökkentést. - erről írt a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet: Gerzsenyi Gabriella hasztalannak nevezte a magyar családok millióit segítő intézkedést. Gerzsenyi 2005 és 2021 között dolgozott Brüsszelben, az Európai Bizottságnál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!