2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Nagy Márton: Elértük a szomszédos országok üzemanyag átlagárát + videó

Két hete a kormány azt kérte, hogy a kereskedők a régiós árakhoz igazodjanak – mondta Nagy Márton. A nemzetgazdasági miniszter közölte, a kereskedők eleget tettek a kérésnek.

  • Nagy Márton: Elértük a szomszédos országok üzemanyag átlagárát + videó

Ma reggelre tovább csökken a benzin és a gázolaj ára. Az előbbi 43, az utóbbi 54 forinttal esett az elmúlt időszak csúcsaihoz képest az elmúlt napokban.

A kormány elfogadta azt a kérést, hogy ne a régió, hanem kizárólag a szomszédos országok árai legyenek a viszonyítási pontok. A referenciaértékből így kikerül Lengyelország, Csehország és Bulgária – jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.

A tárcavezető elmondta ezentúl kéthetente áttekinti a kormány a helyzetet. Szerinte a kereskedők a csökkentéseket le tudják nyelni a profitjukból, nem szembesülnek veszteséggel. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!