2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Fenyegette és nem fizette ki dolgozóit Bíró László

Fenyegette és nem fizette ki dolgozóit Bíró László - erről beszéltek a balliberális ellenzék közös jelöltjeként induló politikus volt munkatársai. Bíró egy varrodát üzemeltetett 2014-től, ám van, akinek máig 350 ezer forint munkabérrel tartozik. Az alkalmazottak azt mondták: ha kérték az elmaradt munkabérüket, Bíró egyszerűen megfenyegette őket.

Bíró László a balliberális ellenzék szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje. A helyiek nemcsak az antiszemita, kirekesztő megnyilvánulásairól ismerik, hanem kisvállalkozói múltjából is.

Bíró Lászlónak, a tisztességes munkáról és tisztességes bérekről sajátos fogalmai vannak. Az Informátor szerkesztőségét kereste fel néhány egykori munkavállaló és mondta el: hogyan bánt velük Bíró. Arcukat azonban - Bírótól való félelmükben - nem merték vállalni. Kisvállalkozóként a politikus, a 760 lelkes Csernelyen, 2014. júliusától üzemeltetett egy varrodát.

Az Informátornak az egyik volt dolgozó azt mondta: ötvenegyezer Ft-tal tartozik neki Bíró László.

Szintén egy volt munkavállaló pedig arról beszélt az Informátornak, hogy a varrodai eszközöket 2015-16-ban egy 15 millió forintos NAV tartozás miatt úgy adta el Bíró az egyik ismerősének, hogy az nem is volt az ő tulajdonában.

De arról is panaszkodtak az egykori varrodai dolgozók, hogy Bíró fenyegette és megfélemlítette őket.

A volt dolgozók szerint azért fenyegette meg őket Bíró, mert a fizetésük iránt érdeklődtek.

A Jobbik alelnöke szerint azonban politikai fikció kategóriájába tartoznak a Bíró Lászlóval szemben felmerült vádak.

Az Informátor kereste Bíró Lászlót is, akit telefonon ért utol a stáb: azt nem tagadta, hogy rendelkezik fegyverrel, de arra nem válaszolt, miért fenyegette a varrónőket.

Antiszemita megnyilvánulások, fenyegetőzés, gyanús cégügyletek, és a munkavállalók béreinek visszatartása. A balliberális ellenzék úgy tűnik most is megtalálta az összefogás ideális jelöltjét.

Kapcsolódó anyagok:

Bíró László jelölése elfogadhatatlan

Informátor: Lelövéssel fenyegette korábbi beosztottjait a jobbikos Bíró László

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kittenberger emléknap Nagymaroson

Magyarország megint olyat tud mutatni a világnak, amely értékét és súlyát tekintve a pápalátogatással is felér - mondta a Kittenberger Kálmán emléknapon Pesti Imre. 2021. szeptember 18.

Mentőövet kapnak a brexit miatt nehéz helyzetbe kerülő magyar cégek

Október 11. és 15. között pályázhatnak támogatásra a Brexit miatt nehézséggel küzdő magyar cégek – jelentette Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook oldalán. 2021. szeptember 18.

Csak hétfőn folytatódhat az előválasztás

A Fidesz kommunikációs igazgatója színjátéknak nevezte az előválasztást. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!