2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Feljelentés-kiegészítést rendelt el a NAV a Cseh Katalinhoz köthető botrány kapcsán

Megindíthatja a nyomozást a Cseh-botrány ügyében a NAV - tudta meg a Pestisrácok. A portál információi szerint feljelentés-kiegészítést rendelt el az adóhatóság. Az ügyben Tényi István tett feljelentést költségvetési csalás miatt két hete a Központi Nyomozó Főügyészségen. A dokumentum szerint a Cseh Katalinékhoz kapcsolható céghálózat tagjai egy helyen, egy időben, ugyanazon uniós forrás elnyerése miatt játszhattak össze. A vállalkozások közel 4,8 milliárd forint uniós pályázati pénzhez jutottak az évek során.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!