2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Belföld

"Ez történelmi győzelem, stratégiai felhatalmazás"

A Fidesz-KDNP listás támogatottsága elérte a 2 847 363 szavazatot! Soha annyian nem szavaztak még egy politikai erőre Magyarországon, mint április 3-án – hangsúlyozta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója Facebook-posztjában.

Mint írja: Folyamatosan számolják a levélszavazatokat és hamarosan érkeznek be az átjelentkezéssel, valamint külképviseleteken szavazók voksai is. Kiemelte az igazgató: az már most biztossá vált, hogy ezzel a szavazatszámmal a magyar jobboldal a valaha volt legjobb eredményét érte el (emlékeztetett, ez a szám 2018-ban 2 824 551 szavazat volt).

És abszolút értelemben véve is ez lesz a legnagyobb győzelme egy politikai blokknak 1990 óta 

–emelte ki az igazgató, aki kifejtette: ennek eléréséhez már csak 31 szavazat kell (1994-ben MSZP-SZDSZ koalíciónak          2 847 393 szavazata volt).

Mindezt 70%-os részvétel mellett! Ez történelmi győzelem, stratégiai felhatalmazás! 

– tette hozzá Szánthó Miklós.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!