2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

„Ez rohadtul nem érdekli az embereket” - üzente Donáth Anna Dobrevéknek + videó

Szükség van a politikai pártokra a civilek mögött - erről beszélt Dobrev Klára egy interjúban, amikor a hétvégi influenszertüntetésről kérdezték. Ezzel a Gyurcsány-párt árnyékminiszterelnöke beismerte, hogy politikai hasznot látnak a civilek által szervezett megmozdulásokban.

  • „Ez rohadtul nem érdekli az embereket” - üzente Donáth Anna Dobrevéknek + videó

Pénteken rendezték azt az influenszertüntetést, amit civil megmozdulásnak terveztek, mégis sok ellenzéki politikus csatlakozott hozzá. A Gyurcsány-párt árnyékminiszterelnöke már világossá is tette, hogy politikai haszont kell kovácsolni a civilek kezdeményezésből.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője a Partizán műsorában elmondta, hogy civil kezdeményezésre érdemes felépíteni a pártjuk politikáját.

Egy politikai pártnak nem lehet más és ennél kisebb feladata nem lehet, minthogy ebből az elégedetlenségből politikai cselekvést csináljon, és itt jön be a politika

- jelentette ki.

Dobrev Klára szerint szükség van a politikai pártokra a civilek mögött, mert ők tudnak változást elérni a parlamentben.

Bár a Momentum elnöke kritikával illette Dobrev Klárát, mégis közösen szervez tüntetést vele vasárnapra. Donáth Anna kiemelte: az ellenzéknek nagy szerepe van a választók bizalmának megrengésében. Az egyik fő problémának pedig a DK-t nevezte meg.

Mire ment Dobrev Klára azzal, hogy két éve árnyékminiszterelnöknek állítja be magát? Gyengébb lett ettől a NER? Nagyobb lett az ellenzéki bázis? Szerintem rohadtul nem az érdekli az embereket, hogy ki vizionálja magát a következő miniszterelnöknek egy olyan rendszerben, ahol fényévekre vagyunk attól, hogy ott legyünk. Miért? Mert a legtöbb választó az ellenzéki oldalon leginkább minden pártot a sutyiba küldi el

- tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!