2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Csörte - A nap vitája 13:05

Belföld

Európai körútra indul, hogy a kormány ellen lobbizzon Fekete-Győr András

Európa-turnéra indul, hogy a magyar kormány ellen kampányoljon Fekete-Győr András. A Momentum miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes Beszéd című műsorában melegellenesnek mondta a parlamentben hétfőn elfogadott pedofiltörvényt. A jogszabály megtiltja a homoszexuális propagandát a 18 éven aluliak számára. Fekete-Győr András szerint a kormány ezzel megosztást teremt az emberek között és uszít a szexuális kisebbség ellen. A politikus ugyanakkor nem volt hajlandó elítélni a Jobbikot, amiért annak képviselői az ellenzéki egységet megtörve megszavazták a jogszabályt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Az ünnepi időszakban a tűzesetek száma akár a duplájára is nőhet

A katasztrófavédők látványos bemutatóval hívták fel a figyelmet az adventi időszak veszélyeire. 2021. november 27.

Rákay Philip: A teljes hatpárti koalíció cápázik

A kirakatfiúk takarásában jönnek majd Gyurcsány emberei és mindent kirámolnak, éppen úgy, ahogy 2010 előtt tették - fogalmazott Rákay Philip a Városháza-üggyel kapcsolatban. 2021. november 27.

Tíz százalék

Bayer Zsolt publicisztikája a Magyar Nemzetben. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Átadták a Lovas István sajtódíjat

A Lovas István Társaság minden évben kitünteti azt az újságírót, aki következetesen, és magas szinten képviseli a nemzeti-konzervatív értékeket.

Keleten és nyugaton is havazott

Kékestetőn és Sopron térségében is esett, és meg is maradt a hó, de várhatóan olvadni fog - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati adataiból.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!