2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Belföld

Deák: Nehéz időkben nemzeti összefogásra lenne szükség

A pitiáner politikai akciókkal a DK rombolja a szakemberekbe vetett közbizalmat, holott ők mindent megtesznek a járvány feltartóztatásáért – mondta el Deák Dániel a Magyar Hírlapnak.

  • Deák: Nehéz időkben nemzeti összefogásra lenne szükség

Az ellenzéki pártok rosszindulatú pánikkeltése ellenére a magyarok fegyelmezetten követik a kormányzati ajánlásokat, érezhetően kisebb lett a forgalom a városokban, aki csak teheti, otthon marad, betartja az óvintézkedéseket – mondta a lapnak Deák Dániel politológus.

Jelenleg még felmérhetetlen, hogy milyen hatással lesz Európára a koronavírus, ugyanakkor az már most látható, hogy a több tízezer fertőzött és több ezer elhunyt mellett elképesztő gazdasági károkat is okozni fog a vírus

– fejtette ki a Magyar Hírlapnak Deák Dániel politológus.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője a világjárvány kapcsán kiemelte,

rendkívül nehéz hetek és hónapok előtt állunk, ezekben a nehéz időkben nemzeti összefogásra van szükség, mindenkinek együtt kell működnie, vigyáznunk kell egymásra.

Hangsúlyozta, ilyen embert próbáló időkben minden politikai oldalnak felül kéne emelkednie az aktuálpolitikai csatározásokon, a pitiáner politikai haszonszerzést be kéne fejezni.

Deák Dániel szerint amíg ez a legtöbb európai országban meg is valósul, addig Magyarországon az ellenzéki pártok minden eddigi határon átlépnek, és a pánikkeltés mellett elképesztő stílusban uszítanak a kormány ellen ezekben a nehéz időkben is. A legmesszebb a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció jutott– folytatta –, amelynek egyes politikusai már a nyugdíjasok halálával is viccelődnek, illetve lépten-nyomon kétségbe vonják a járványügyi szakemberek és az operatív törzs döntéseit.

A teljes cikk ITT olvasható.

Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!