2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Beérett a gyűlölet vetése

„Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot” – senki ne hagyja figyelmen kívül Gyurcsány szavait, amikor azt a hírt értékeli, miszerint megegyeztek a baloldal mikropártjai abban, hogy minden választókerületben egy közös jelöltet indítanak a kormánypártival szemben 2022-ben.

  • Beérett a gyűlölet vetése

Nem maradhatunk ugyanis tétlenek, amikor büszkén szövetkeznek ellenünk, és egyre gátlástalanabbul fenyegetnek bennünket olyanok, akikkel szemben egyszer már kivívtuk a szabadságunkat, most mégis ők fröcsögik a képünkbe, hogy megöltük az övékét.

Eleve elgondolkodtató, hogy ezek szerint magyar szabadságból is kettő van. De az biztos, hogy legalább hárommillióan nem kérünk azok szabadságából, akik minden szempontból földönfutóvá akarnak tenni bárkit közülünk. Nem kérünk Rákosi, Kádár, Gyurcsány szabadságából. Nagyon nem értjük azokat a honfitársainkat, akik ezt épp fordítva gondolják, mint ahogy ők sem értenek bennünket. A párbeszéd lehetőségét már régen felszámolták azok, akik szerint velünk, vidéki tanulatlan vén bolondokkal nem kell foglalkozni. De mi azért foglalkozzunk velük, értsük meg, mivel hergelik őket ilyen elvakulttá, mert meg kell védenünk magunkat.

Azt mondja a minap Bruck Gábor, a kimúlt SZDSZ lebegő rémalakja, hogy minden ideológiai különbséget felülír az ellenzéki táborban Orbán megbuktatásának vágya. Tegyük hozzá, nincs is más, ami ezt a formációt összetartaná, csak a mérhetetlen gyűlölet a kormányfő és a nemzeti oldal iránt. Így fordulhat elő, hogy a kifejezetten Gyurcsány ellen létrejövő Jobbik maradéka és a balliberális elit Gyurcsány-ellenes részét lefedő Momentum olyan érzéseket táplál az őszödi böszme iránt, mint Stockholm-szindrómás kamaszlány az elrablójával kapcsolatban. Csak egy dolog nem tud feloldódni ebben a kulimászban, a pőre anyagi érdek. Ha az sérül, azonnal kiderül, hogy egymást egy kanál vízben is képesek lennének megfojtani a nagy összeborulást mímelők. Mint állatorvosi ló mutatja mindezt, ami Gödön történik mostanság.

Fölmerül a kérdés, miért partner ebben a színjátékban honfitár­sainknak egy jelentős csoportja. Mielőtt a mucsaizásra prolizással válaszolnánk, ne feledkezzünk meg valamiről. A balliberális értelmiség gyakorlatilag 1998, az első Orbán-kormány megalakulása óta szisztematikus és módszeres gyűlöletkampányt folytat Orbán Viktor ellen. Minden lépését támadják, minden gondolatát igyekeznek ostobaságnak beállítani, elhitelteleníteni, nevetségessé tenni. Személyiségét nem létező, ám annál visszataszítóbb tulajdonságokkal ruházzák föl, államférfiúi mivoltát is próbálják értéktelennek beállítani. Rendre a történelem legnegatívabb figuráihoz hasonlítják: volt már ő Hitler-, Mussolini-, Pinochet-, sőt még Rákosi-reinkarnáció is. Mára beérett a gyűlölet vetése. Az „O1G”, a „szétlopják az országot”, a „maffiaállam”, a „rendszerszintű korrupció” és a „szétverte a demokrá­ciát meg a jogállamot” csak az újabb verziói a húsz éve ismételgetett mantrának, ami sajnos sokak tudatába beépült.

De miért nem hat a nemzeti oldalra a gyűlöletcunami tömeghipnózisa? Egy biztos, hogy bennünk nem csak nyomokban található meg a szülőföld és az anyanyelv szeretete, a nemzeti összetartozás érzése és a haza szolgálatának olthatatlan vágya. És ezt nem írja felül egyetlen ballépés sem, amiért a kormány vagy a Fidesz tehető felelőssé. A szentek nyilván a globalista oldalon vannak.

Kíváncsian várjuk a kormányfőjelölti castingot. Azon mindig jókat lehet mulatni.

Magyar Nemzet, Gajdics Ottó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc akarata áll-e az orvosi kamara akciója mögött?
Pécs vezetői meglehetősen tehetősek

Pécs vezetői meglehetősen tehetősek

Pécs polgármestere és a gazdasági ügyekért felelős külsős alpolgármester is tehetős politikus, több százmilliós vagyonuk van, mely évről évre növekszik - derült ki a vagyonnyilatkozatukból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!