2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Bayer Zsolt: Ki kell takarítani a terroristákat Európából, mint a pestis patkányokat

A Mandiner készített interjút Bayer Zsolttal, aki a tőle megszokott stílusban, mellébeszélés nélkül mondta el véleményét a Hamászról, a magyar ellenzékről és a saját tulajdonában lévő Ford Mustangról.

  • Bayer Zsolt: Ki kell takarítani a terroristákat Európából, mint a pestis patkányokat

"Aki elhagyja, semmibe veszi az isteni törvényeket, az elveszíti emberi mivoltát. A Hamasz és a Hezbollah pedig most elhagyta az isteni törvényeket, s minél hangosabban ordibálják istenük nevét, annál inkább veszik semmibe. Ezek az emberek szadista, vérengző vadállatokká váltak, és pontosan így is kell bánni velük" - így fogalmazott Bayer Zsolt a Mandinernek a nemrégiben kirobbant véres háborúról.

Hozzátette, hogy ez a háború Európára is hatással van, ugyanis az illegális migrációval számos Hamász-terrorista érkezett már az öreg kontinensre. 

"Akik kapával vágják le a másik ember fejét, csecsemőket, ártatlan civileket gyilkolnak halomra, és akik mindezt éltetik, ennek tapsolnak, azok nem emberek. Távol kell tartani őket és ki kell takarítani Európából, mint a pestises patkányokat. Ebben nincs és nem is lehet alku"

- fogalmazott a Hír Televízió műsorvezetője a tőle megszokott őszinte és kemény hangnemben.

A hazai politikai viszonyok kapcsán kiemelte, hogy szerinte a fiatalok körében is a Fidesz a legnépszerűbb párt, annyi különbséggel, hogy a teljes lakosság véleményéhez képest kisebb az olló. A Fidesznél maradva elmondta, hogy bár most a kormánytól független történések miatt a gazdasági növekedés megakadt, a hosszú távon való politizálás miatt nem csökken a nagyobbik kormánypárt támogatottsága.

"Van egy ember Európában, aki tizenöt-húsz évben mer gondolkodni, van nemzeti stratégiája. Nyugaton ha egy politikus nemzetet vagy nemzetstratégiát említ, másnap jelképesen elvágja a torkát a sajtó. Nem is mernek így beszélni. A magyar emberek tudják, hogy Orbán Viktor és a kormánya képes lesz megfordítani a mostani helyzetet, és visszatérünk a tizenkét évben látott növekedéshez"

- mutatott rá Bayer Zsolt.

A nagyinterjú során a Bayer show névadója és műsorvezetője elmondta véleményét még Soros Györgyről, Gyurcsány Ferencről, az O1G hangulatról, az EU-s pénzekről, de kérdésekre válaszolva őszintén beszélt a többek által kifogásolt szókimondó stílusáról is.

A teljes interjú IDE KATTINTVA olvasható el.

Nyitókép: Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!