2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Baloldali dugódíj: Ha torlódásba kerülsz a fővárosban, akkor fizess!

Továbbfejlesztette a dugódíj ötletét Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke, aki okoseszközök segítségével olyan intelligens dugódíjat szorgalmaz Budapesten, ami követi a kocsi mozgását - írja a Magyar Nemzet. Az ellenzéki politikus elképzelése szerint abban az esetben pedig, ha az autós torlódásba kerülne, akkor a dugódíj mértéke is megnőne, tehát magasabb összeget kellene fizetni. A lap szerint egy ilyen intézkedés bevezetése a Karácsony Gergely vezette fővárosban, ahol direkt idézik elő a dugókat, azt jelentené, hogy agyonadóztatnák az autóhasználókat.

  • Baloldali dugódíj: Ha torlódásba kerülsz a fővárosban, akkor fizess!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!