2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A Momentumban is zavart keltett a pártelnök interjúja

Hebegett-habogott, sokszor teljesen tanácstalannak tűnt Fekete-Győr András a Partizánnak adott interjúban, amelyben olyan alapvető kérdésekre sem tudott válaszolni, hogy mit jelent az egységesült ellenzék. A pártelnök egyebek mellett Gyurcsány Ferenc politikai múltjáról, köztük a hírhedt őszödi beszédről alkotott véleményéről sem tudott számot adni.

Még Fekete-Győr András Momentum-elnök saját pártjában is zavart keltett az az interjú, amelyet a minap a Partizánnak adott. Az önellentmondásos, 10-12 másodperces hallgatásokkal, hümmögésekkel tűzdelt négyórás beszélgetésben a lilák vezére még az előre látható rutinkérdéseknél is teljesen tanácstalannak mutatkozott.

Ráadásul számos alkalommal az interjút készítő Gulyás Márton Fekete-Győr egy-egy állítása kapcsán kérdezett vissza, vagyis csak reagált a pártelnök által mondottakra, ám a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének bejelentkező politikusnak még így is meglehetősen nehezére esett épkézláb, koherens válaszokat adni.

Míg Fekete-Győr arról beszélt, hogy egy „posztorbáni” Fidesszel esetleg együttműködnének, azt már nem tudta kifejteni, mit jelent az, hogy egységesült ellenzék.

Fekete-Győr állítólag a 2014-es választás előtt kívülről és cinikusan tekintett a magyar politikára, s a formálódó ellenzéki koalíciót nevetségesnek, alkalmatlannak és komolytalannak tartotta, ám arra a várható kérdésre már leblokkolt, hogyhogy közülük számos szereplővel most mégis szövetkezik a szivárványkoalícióban. Közben elismerte, hogy az ellenzéki összefogással feladták a Momentum identitásának egy részét.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Magyar Nemzet

KAPCSOLÓDÓ: 

Fekete-Győr András elment megsemmisülni Gulyás Mártonhoz

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!