2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Vezércikk

Vezércikk: Svéd diákoknak hazudozott az Amerikában kiképzett Gulyás Márton

A Vezércikk vendégei keresték a választ arra, hogy vajon az nem hazaárulás-e, ha egy Amerikában kiképzett politikai aktivista svéd gyerekeknek szóló propaganda videóban hazudozik Magyarországról.

  • Vezércikk: Svéd diákoknak hazudozott az Amerikában kiképzett Gulyás Márton

A tartalomból:

  • HŰSÉGSZEGÉS - Hazaárulás miatt jelentették fel Korányi Dávidékat
  • HERGELÉS - Gulyás Márton járatja le Magyarországot egy svéd tananyagban
  • ÉRTÉKELT - Migránsokat igen, kínai autókat nem szeretne von der Leyen
  • DEMOGRÁFIAI CSÚCS - A családközpontú gondolkodásnak Magyarország a Mekkája
  • MEGGONDOLTA MAGÁT - Zelenszkij mégis tárgyalna a nyelvtörvényről

Vendégeink:

  • Bencsik András, aki úgy véli: a hazaárulás minősített esete, ahogyan Gulyás Márton a svéd tananyagban hergel Magyarország ellen.
  • Pindroch Tamás, aki kétszínűségnek tartja, hogy miközben Gulyás szerint hazánkban nem lehet ellenvéleményt megfogalmazni, aközben neki van az egyik legnézettebb Youtube-csatornája.
  • Ómolnár Miklós, aki úgy látja: ezzel a Magyarországot lejárató filmmel Gulyás Márton újfent azt bizonyítja: rászolgált az amerikai ösztöndíjra.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!