2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

EB Sporthírek 06:00

Vezércikk

Vezércikk – Orbán Viktor: Minden háború előkészítésében volt olyan pont, ahonnan már nem lehet visszafordulni + videó

„Most már a végén vagyunk, a lehetőségeink végéhez közeledünk. Minden háború előkészítésében volt olyan pont, ahonnan már nem lehet visszafordulni. Egyre közelebb vagyunk ehhez”– jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

  • Vezércikk – Orbán Viktor: Minden háború előkészítésében volt olyan pont, ahonnan már nem lehet visszafordulni + videó

A tartalomból:

Visszalépett a budapesti főpolgármesterségért folytatott kampánytól Szentkirályi Alexandra.

„Most már a végén vagyunk, a lehetőségeink végéhez közeledünk. Minden háború előkészítésében volt olyan pont, ahonnan már nem lehet visszafordulni. Egyre közelebb vagyunk ehhez”– jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete ismét páros lábbal szállt bele a magyar kormányba.

Emmanuel Macron francia elnök kijelentette, hogy Párizs Mirage 2000-5 típusú vadászrepülőgépeket ad át Kijevnek.

Több mint egy éves intenzív tárgyalássorozatot követően  2024. június 6-án aláírásra került a Budapest Airport Zrt. adás-vételi szerződése.

Az Európai Parlament (EP) magyarországi jelentéstevője fenntartásokkal fogadja Magyar Péter megjelenését a magyar politikai színtéren.

5-7 év megtérüléssel számol az MVM Csoport a Shah Deniz-földgázmezőben megvásárolt 5 százalékos részesedése után - mondta el Bakuból nyilatkozva az InfoRádiónak Mátrai Károly, az MVM vezérigazgatója.

 

Az adás vendége volt:

Ferencz Orsolya, aki szerint Szentkirályi Alexandra politikai szempontból felelősségteljes döntést hozott visszalépésével,

Rákay Philip, aki félelmetesnek érzi, ahogy Magyar Péter Tisza Pártjának Európai Parlamenti listáját összerakták,

és Szabó László, aki azért szeret a Vezércikkbe jönni, mert olyan dolgokról is őszintén lehet beszélni, amiről a politikusoknak kevésbé.

 

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!