2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Vezércikk

Vezércikk: Nem tud elszámolni a zavaros vakcinabeszerzései után szerzett 4 millió eurójával a brüsszeli biztos

A Vezércikk vendégei Móczár Gábor, Filep Dávid és Boros Bánk Levente voltak.

  • Vezércikk: Nem tud elszámolni a zavaros vakcinabeszerzései után szerzett 4 millió eurójával a brüsszeli biztos

Főbb témák: 

  • EGYÜTTMŰKÖDÉS - Magyarország minden válságból erősebben jött ki, mint ahogy belement
  • VÁLASZ - Gulyás Gergely válaszolt Karácsonynak. A fal adja a másikat?
  • BOTRÁNY - Óbudán úgy osztottak krumplit, hogy nem volt krumpli

Vendégek: 

  • Móczár Gábor, aki arra emlékeztetett, hogy Orbán Viktor már Tusványoson megfogalmazta azt, ami azóta mindenki számára egyértelmű lett: hogy a béke Amerika és Oroszország között kell létrejöjjön.
  • Filep Dávid aki úgy látja, hogy Biden személyében a globalisták találtak maguknak egy olyan bábot, akit addig lehetett rángatni, amíg háború nem lesz belőle.
  • Boros Bánk Levente aki szerint ez a háború valójában a hidegháború része, hiszen Amerika és Oroszország között mindig egy harmadik fél vívta a valódi háborút - és ezt történik most is.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földi László a Bayer show-ban + videó

Földi László a Bayer show-ban + videó

Elfogadhatatlan az, hogy influenszerek politizáljanak - így fogalmazott Földi László a Bayer show-ban. A titkosszolgálati szakértő kiemelte, hogy a véleményvezérek a maguk nemében jók, hiszen ezért megy a tömeg utánuk, azonban politikai értelemben nem képzett emberek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!