2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Vezércikk

Vezércikk: Miért nem vállalják az "árnyékminiszterek" a nyilvános politikai vitát?

A jövő héten megrendezésre kerülő Tranziton a DK "árnyékkormányának" miniszterei leülhettek volna beszélgetni a kormány hivatalban lévő minisztereivel. Azonban úgy tűnik, amelyik kutya ugat, az nem harap.

  • Vezércikk: Miért nem vállalják az

A tartalomból:

  • MADE IN HUNGARY - Hetente születhet egy hiúz
  • RENDŐRBALHÉ - Vád alá helyezték a szlovák titkosszolgálat vezetőjét
  • KIAKADT - Tüttő Kata kiborult a Lánchíd ünnepi lezárása miatt
  • KELL A NYILVÁNOSSÁG! - Áldozatok írtak nyílt levelet Kőszeg Ferencnek
  • KIAKADT - Tüttő Kata kiborult a Lánchíd ünnepi lezárása miatt

Vendégeink:

  • Dézsy Zoltán, aki szerint az árnyékminiszterek azért nem vállalták a vitát a Tranziton a kormány minisztereivel, mert nincsenek felkészülve sem a kormányzásra, sem a szakmai beszélgetésekre.
  • Szabó László, aki sajnálja, hogy a DK nem áll ki, mert fontosak lennének a jó politikai viták, a hallgatók is épülnének belőle.
  • ifj. Lomnici Zoltán, aki visszásnak tartja, hogy a balliberális politikusok a közmédia meghívását nem fogadják el, miközben külföldi fórumokon arról panaszkodnak, hogy egyoldalú a tájékoztatás.

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!