2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Vezércikk

Vezércikk: Magyarország kész kompromisszumokat kötni Brüsszellel

A stúdióban Ferencz Orsolya, Filep Dávid és Kiszelly Zoltán. Magyarország kompromisszumot kötne Brüsszellel a COVID-helyreállítási alap miatt, viszont nem csatlakozna a globális minimumadó-javaslathoz. De szó volt arról is, hogy a Belváros vezetése helyretette Karácsony Gergelyt, aki most azért durcáskodik, mert kormányzati fenntartásba vennék azokat a köztereket, amelyeket az általa vezetett főváros teljesen elhanyagolt. Műsorvezető: Apáti Bence.

  • Vezércikk: Magyarország kész kompromisszumokat kötni Brüsszellel

A tartalomból: 

  • HELYREÁLLÍTÁS - Magyarország kész kompromisszumokat kötni Brüsszellel
  • ERŐLKÖDÉS – Négy uniós ország is tagjelöltséget adna Ukrajnának
  • SÉRTŐDÉS – Helyretette a Belváros vezetése Karácsonyt

Vendégeink: 

  • Filep Dávid, aki szerint az uniónak nem packáznia kéne, hanem kamatot kellene fizetnie Magyarországnak az COVID-helyreállítási alap elmaradása miatt.
  • Ferencz Orsolya, aki szerint óriási és fölösleges feszültséget generál majd az, ha Ukrajna mások rovására uniós tagjelöltséget kap.
  • Kiszelly Zoltán, aki szerint nagyon oda kell figyelni a Brüsszellel folytatott kompromisszumos tárgyalásokon, mert a lengyeleket is átverték.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az olasz jobboldal sem akar belépni a háborúba + videó

Az olasz jobboldal sem akar belépni a háborúba + videó

Egy olyan országért nem mennek háborúba, amely még csak nem is tagja a NATO-nak – ezt mondta a HírTV-nek a Liga szenátora. Az olasz pártok többsége is egyetért abban, hogy Ukrajna védelmében végre a békére kellene összpontosítani, ez az egyik témája az olaszországi G7 csúcsnak is, ami ma kezdődik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!