2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Vezércikk

Vezércikk: Karácsony bajban van, már kormányzati fejlesztésekkel dicsekszik

Bencsik Andrással, Móczár Gáborral és Ókovács Szilveszterrel ismét volt miről beszélni, hiszen újabb jogállamisági jelentésre hivatkozva akarják továbbra is visszatartani Brüsszelben a Magyarországnak járó pénzügyi forrásokat. Arról is beszélgettünk, hogy Karácsony Gergely hiperpasszív főpolgármesterkedése odáig jutott, hogy megint kormányzati beruházások átadásával dicsekedett.

  • Vezércikk: Karácsony bajban van, már kormányzati fejlesztésekkel dicsekszik

Témák:

TŰPONTOS - Kövér László szerint az Európai Unió Amerika csicskásává tenné magát

NEM JÖN ÖSSZE - Sorra buknak el a baloldal bezzeg-polgármesterei

MÁS TOLLÁVAL - Karácsony bajban van, már kormányzati fejlesztésekkel dicsekszik

Vendégeink:

Bencsik András, aki szerint Amerika, ha kell, egész Európát feláldozza, hogy megvédje az állásait a feltörekvő kerettel szemben,

Móczár Gábor, aki biztos abban, hogy nem marad egypólusú világrend, biztosan több erőközpont lesz. Csak kérdés, hogy ők hogyan viszonyulnak majd egymáshoz

és

Ókovács Szilveszter, aki szerint a kormánnyal nem azonos színű polgármestereknek konstruktívabbnak kéne lenniük, és el kéne ismerniük, hogy van, ami a kormány érdeme.

 

Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!