2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Vezércikk

Vezércikk: Ha az oroszok leállítják a gázszállítást, nem lesz mire ársapkát húzni

A stúdióban Szabó László, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor. A szankciók nagyon hatásosak, csak nem azokra nézve, akik ellen hozták őket. De adásunkban szó esett arról is, hogy a vasárnapi időközi választáson a baloldal elbukta a budai Várnegyedet. Műsorvezető: Apáti Bence.

  • Vezércikk: Ha az oroszok leállítják a gázszállítást, nem lesz mire ársapkát húzni

A tartalomból: 

  • ÁRSAPKA - A szankcióknak nagy hatása van, csak nem ott, ahol kellene
  • ÍGY LÁTJÁK ŐK... - Fekete-Győr szerint a szankciók a békét, és a fejlődést védik
  • GYŐZELEM - Visszavette az I. kerület irányítását a jobboldal
  • KÍNOS - Karácsony még részvétet sem tud magától nyilvánítani

Vendégeink: 

  • Szabó László, aki úgy látja, hogy a szankciós lépéseknek kezd kocsmai pofozkodás jellege lenni, a baj az, hogy a végén mindannyian tönkremegyünk benne.
  • ifj. Lomnici Zoltán aki azt hangsúlyozta, hogy ez egy értelmetlen háború, és ennek az értelmetlenségét nap mint nap megtapasztaljuk
  • Móczár Gábor, aki úgy véli, hogy az EU észletlte, hogy valamit csinálni kellene, de az ársapka kérdése teljesen félreértett értelmezése a valóságnak

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!