2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Vezércikk

Vezércikk: Fenyegető üzenetet küldtek Jámbor Andrásnak, aki ezért Kocsis Mátét hibáztatja

Az erőszak erőszakot szül - ezt üzente Kocsis Máté Facebook bejegyzésében Jámbor Andrásnak. A párbeszédes országgyűlési képviselő azt állítja, hogy halálos fenyegetést kapott egy „Betyárok” aláírással ellátott levélben. Az ügyről a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk: Fenyegető üzenetet küldtek Jámbor Andrásnak, aki ezért Kocsis Mátét hibáztatja

A tartalomból: 

  • SZIKRA – Halálos fenyegetést kapott Jámbor András
  • BEVÁSÁRLÓLISTA – Mintha az Amazonról fegyverkezne Ukrajna
  • TRÓNFOSZTÁS - Össztűz alá került hazájában a rúdugrás ukrán legendája
  • SPIRÁL - Fogy a levegő Karácsony Gergely körül
  • NINCS MÁS VÁLASZTÁS – Bokros Lajos újra megszorítana

Vendégeink: 

  • Kötter Tamás, aki szerint Zelenszkij vezetői képességeit messze meghaladja az, hogy operett-elnökből hirtelen háborús-elnök lett.
  • L. Simon László, aki szerint nem lehet csodálkozni Zelenszkij követelőző viselkedésén, mivel a nyugati országok kezdetektől adták alá a lovat.
  • Koskovics Zoltán, aki egy ideje azt várja, hogy hogy Karácsony 500 milliós kampánytámogatásról kiderüljön, hogy Taylor Swift jótékonysági koncertjéből származik.

Műsorvezető: Pelyach Gergely

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!