2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Vezércikk

Vezércikk: Elhárultak a szakmai akadályok az EU-val való megegyezés elől

A stúdióban Ferencz Orsolya, Filep Dávid és Kiszelly Zoltán. Adásunkban szó volt az EU és hazánk közötti megállapodás esélyeiről, a baloldal élesedő zuglói belharcáról és arról is, hogy a Jobbik egykori alelnöke szerint a pártot eddig olyan ember vezette, aki szavai szerint „tökhülye” a politikához, most pedig egy nemzetáruló vette át tőle a stafétát. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

  • Vezércikk: Elhárultak a szakmai akadályok az EU-val való megegyezés elől

A tartalomból: 

  • KIEGYEZÉS - Elfogadta a kormány az Európai Bizottság javaslatait
  • ÁRROBBANÁS - Drasztikusan emelkedtek az energiapiaci árak
  • LEMONDOTT – A britek többsége helyesli Boris Johnson távozását
  • KONC – Ismét összekapott az ellenzék Zuglóban
  • ZSEBPÁRT - Már csak a pénzről szól a Jobbik?

Vendégeink: 

  • Ferencz Orsolya, aki kíváncsi arra, hogy a britek találnak-e egy olyan politikust, aki kormányfőként megállja a helyét ebben a krízishelyzetben.
  • Filep Dávik, aki úgy véli, hogy a brüsszeli bürokraták már az ukrán-orosz háború kitörése óta Európa érdekei ellen dolgoznak.
  • Kiszelly Zoltán, aki szerint a Nyugaton megfogalmazott terv, mely szerint a fogyasztást a COVID előtti szint harmadárra kell csökkenteni, elsősorban amerikai érdekeket szolgál.
  • Kapcsoltuk Madarász Lóránt színész vloggert. 

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!