2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Akik a hazára voksoltak 11:00

Vezércikk

Vezércikk: Az exportorientált nyugati gazdaságmodellnek az alapja az olcsó energia, ám ennek most „fuccs”

Fél éve tart az orosz-ukrán háború, így ma este Dávid Bencével, Kiszelly Zoltánnal és Ómolnár Miklóssal áttekintettük, hogyan hatnak a hónapok óta Oroszországra erőltetett uniós szankciók, de beszéltünk arról a döbbenetes jelenségről is, hogy a baloldal politikusai Brüsszelben folyamatosan rombolják hazánk jó hírét, mégis képesek elhitetni saját szavazóikkal, hogy ezt az ő érdekükben teszik. Ha valaki folyamatosan azt sugdossa a brüsszeli bürokraták fülébe, hogy a hazájában minden velejéig korrupt, ezért nehogy pénzt küldjenek ide, akkor miért akarja elhitetni az emberekkel itthon, hogy tulajdonképpen értük dolgozik?

  • Vezércikk: Az exportorientált nyugati gazdaságmodellnek az alapja az olcsó energia, ám ennek most „fuccs”

Vendégek:

Ómolnár Miklós, AKI SZERINT AZ EURÓPAI PARLAMENT NEM MÁS, MINT EGY POLITIKAI PIACTÉR, ami nem valódi parlament, ezért az ott ülők nem valódi problémákra keresik a válaszokat,

Dávid Bence aki úgy látja: az, hogy a baloldal Magyarország ellen dolgozik Brüsszelben annyira nyilvánvaló, mintha az, hogy az ég kék vagy a fű zöld

és Kiszelly Zoltán, aki arra emlékeztet: nem véletlen, hogy egyre kevesebben szavaznak a baloldalra, és a baloldali pártoknak történelmi mélypontra süllyedt a népszerűsége.

Témák:

ELLENSZÉL - Gyurcsány felesége Magyarország ellen dolgozik az EP-ben

SZÁMADÁS - Fél éve tört ki a háború, amely felforgatta a világunkat

ELLENÁLLÁS - Magyarország még tárgyalni sem hajlandó az energiaszankciókról

Teljes műsor:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Azt már megszokhattuk, hogy az amerikai elnökválasztás néha olyan, mint egy showműsor. Erre a tapasztalatra erősített rá Trump és Biden, amikor egy időben, de két különböző határszakaszon jelentek meg a napokban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!