2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Vezércikk

Vezércikk: Az állapot már régen megszűnt, hogy a piac önműködő, a kormány pedig ezt passzívan szemléli

Újabb cégek sarcolnák meg ügyfeleiket, csak hogy ne kelljen lemondaniuk az extraprofitjukról. Amikor a kormány a járványhelyzet idején csökkentette a terheiket, akkor ezek a cégek miért nem enyhítették az ügyfelekre rótt terheken? Erre a kérdésre is keresték a választ M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei.

  • Vezércikk: Az állapot már régen megszűnt, hogy a piac önműködő, a kormány pedig ezt passzívan szemléli

Vendégek voltak:

Néző László, aki szerint a globális minimumadó már régi terve a nyugati államoknak, csak az a baj, hogy nem veszik figyelembe, a világ azóta nagyot változott,

Boros Bánk Levente, aki úgy véli, az az állapot már régen megszűnt, hogy a piac önműködő, a kormány pedig ezt passzívan szemléli és

Ókovács Szilveszter, aki kijelentette, nincs annyi zászlótartó rúd a világon, ahány kisebbség vagy társadalmi csoport pályázik erre a pozícióra.

Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!