2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Vezércikk

Vezércikk: A hagyományos családot alaptörvényi szinten védeni kell

A Vezércikk mai adásában téma volt a Budapesti Demográfiai Csúcs, Karácsony Gergely jogtalanul felvett 25 millió forintnyi fizetése és Fekete-Győr András cigányozása is. M. Kovács Róbert vendégei Gajdics Ottó, Mráz Ágoston Sámuel és Ókovács Szilveszter voltak.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: Vita helyett ellenzéki bohóckodás az Országházban

Dosszié; Beszólások; Kedvelések. A napi hírek hátterébe ezúttal Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Gajdics Ottó pillantott be. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2021. október 26.

Vezércikk: Vajon Budapest ügyei is untatják Karácsony Gergelyt?

A Vezércikk vendégei Lánczi Tamás, deák Dániel és Bayer Zsolt voltak. 2021. október 22.

Vezércikk: Pert indít az Európai Parlament az Európai Bizottság ellen

Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal Gajdics Ottó segítségére voltak: Mráz Ágoston Sámuel, Ifj. Lomnici Zoltán és Kötter Tamás. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Szaladt a lopott kerékpárral

A 39 éves férfi egy tatai intézmény kerékpárját ellopta, amit később a nyomozók a lakcímén megtalálták. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták.

Hajnali meglepetés

A szécsényi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Rimócon az otthonában bántalmazta ismerősét.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!