2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Vezércikk

Vezércikk: A baloldal újabb náci botrányáról ír az amerikai sajtó

Jövő hét végén választ az ország. Ideje eldönteni kinek higgyünk: a baloldal fröcsögő álhírgyártóinak, vagy a szemünknek és a józan eszünknek. Adásunk vendégei segítenek dönteni!

  • Vezércikk: A baloldal újabb náci botrányáról ír az amerikai sajtó
  • Szilágyi György Jobbik-alelnök most már napok óta bujkál a jobboldali médiumok képviselői elől, nehogy választ kelljen adnia azokra a kérdésekre, hogy mit értett érdekvédelmi szervezet alatt, amikor egy ízig-vérig neonáci bűnszervezetet igyekezett mentegetni.
  • Újabb felmérés készült az LMBTQ népszavazással kapcsolatban. Ezúttal a Fiatal Családosok Klubja tette fel a kérdést tagsága körében, hogy mennyire értenek egyet a kormány népszavazási kérdéseivel.
  • Megmutatunk egy felmérést, amely a baloldali elköteleződésű Publicus Intézetben készült.
  • Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke úgy tűnik, alaposan akklimatizálódott, amikor részt vett a magyar baloldal március 15-i kampányrendezvényén, mert már ő is az ukrajnai fegyverszállítás mellett kardoskodik.

Vendégeink: 

  • Gajdics Ottó, aki arra biztatott, mindenki, aki április 3-án bemegy a szavazófülkékbe, ne hallgasson a kóklerekre, kizárólag a józan eszére.
  • Ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint a baloldali szavazókat arra buzdítják, hogy ne éljenek demokratikus jogosultságukkal, ne nyilvánítsanak véleményt
  • Kacsoh Dániel, aki úgy gondolja, Márki-Zay úgy hivatkozik a NATO-ra, hogy közben nincs tisztában a világpolitikai történésekkel.
  • Adásunkban kapcsoltuk Berszán Györgyöt, a Magyar Nemzet rovatvezetőjét és Rostás Szabolcsot, a Krónika főszerkesztőjét. 

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!