2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Troll

Troll: Elindult egy folyamat, aminek a Jobbik teljes megszűnése lesz a vége

Troll című műsorunkban ezúttal Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és a műsorvezető M. Dobos Marianne elemezték a hét eseményeit.

  • Troll: Elindult egy folyamat, aminek a Jobbik teljes megszűnése lesz a vége

Orbán Viktor 22. évértékelő beszéde az elmúlt 100 év és az elmúlt 10 év összehasonlításáról is szólt. Egyesek talán az azt egy héttel megelőző Gyurcsány Ferenc-féle évértékelővel is megpróbálhatták összehasonlítani. A műsor kezdetén erről is beszélgettek a résztvevők, főként annak kapcsán, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Gyurcsány Ferenc évértékelője is szinte ilyen távol esett egymástól.

A különböző korosztályok megszólítása, az aktuális problémák szem előtt tartása, a klímavédelem és az ezzel kapcsolatos akcióterv mindennek részét képezték.

Ami a Jobbik budapesti alelnökét illeti, kilépett a pártból. Nem sokkal később pedig az MSZP két tagja igazolt át a DK-ba. Mi is történik pontosan a ellenzék háza táján? A Jobbik tisztújításával, vagyis inkább tisztogatásával kapcsolatban a következőket mondta Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa:

„Elindult egy folyamat a Jobbikon belül, - nem most egyébként, most már két-három évvel ezelőtt – aminek a teljes megszűnés lesz a vége, ez egyértelmű. Aki látott már ilyen belső folyamatokat, újságíróként vagy újságolvasóként vagy követte ezeket az eseményeket például a Kisgazdáknál vagy az MDF-nél, láthatja, hogy ugyanaz, ugyanazok a mozgatórugók, de olyan feszültségek vannak, amik kezelhetetlenek. Lehet, hogy még nem jövőre, lehet, hogy néhány éven belül, de vége a sztorinak.”

Soros György szerint Mark Zuckerbergnek, a Facebook alapítójának le kellene mondania cége irányításáról, ugyanis véleménye szerint az amerikai választásokat Mark Zuckerberg és a Facebook miatt nyerhette meg Donald Trump.

Karácsony Gergely főpolgármester tovább folytatja bojkottját a Hír Televízió ellen. Egyebek mellett Tüttő Kata MSZP-s főpolgármester-helyettest is erre kérte. Tüttő Kata többé-kevésbé be is tartotta Karácsony Gergely főpolgármesternek tett ígéretét. Nem nyilatkozott, attól eltekintve, hogy elmondta, hogy nem nyilatkozik, illetve még néhány dolgot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!