2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Troll

Troll: Dorosz Dávid arról volt híres, hogy nem csinált semmit

M. Dobos Marianne műsorvezető nem mehetett el szó nélkül a Hír TV Troll című műsorában vendégeivel amellett, hogy lemondott Dorosz Dávid, Karácsony Gergely főpolgármester egyik helyettese, akit még a baloldalon is úgy tartanak számon, hogy nem csinált semmit.

  • Troll: Dorosz Dávid arról volt híres, hogy nem csinált semmit

M. Dobos Marianne a műsor első témájaként Dorosz Dávid lemondását hozta fel. Ennek kapcsán megjegyezte, hogy ez bár saját döntés volt, mégis bő egy napja sírnak emiatt a baloldalon.

Erre Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatának vezetője úgy reagált, hogy

a meghatódottságtól sírnak, hiszen egyrészt elvesztették Dorosz Dávidot, aki azért mondott le saját bevallása szerint, mert a jövőben teljes mértékben azért kíván DOLGOZNI, hogy 2022-ben az ellenzéki összefogás leváltsa az Orbán-kormányt.

Pindroch Tamás ugyancsak azt ragadta meg a bejelentésben, hogy mostantól fog dolgozni Dorosz Dávid. A Figyelő főmunkatársa ennek kapcsán azt a kérdést tette fel, hogy akkor eddig mit csinált főpolgármester-helyettesként.

A műsorvezető erre sommásan csak azt a választ adta, hogy

felvette a fizetést és vigyázott a klímára.

Igen, méghozzá úgy, hogy hűsítő szivárványos kapukat és kutakat adott át. Utóbbiak még a novemberi „kánikulában” is fellelhetők a metróaluljárókban – hívta fel a figyelmet Kacsoh Dániel.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője bevallotta, hogy az elmúlt egy évben fogalma sem volt arról, hogy Dorosz Dávid létezik. Boros Bánk Levente arra is kitért, hogy bár Dorosz azt írta, hogy az ő regnálása alatt zöldebb lett Budapest, valahogy neki ez nem tűnt fel.

Kacsoh mindezek után emlékeztetett arra a jelenlévőket, hogy Dorosz Dávid felelt a Lánchíd felújításának a menedzseléséért, és ezt „annyira jól csinálta”, hogy Karácsony Gergely ezt átadta Tüttő Katának, aki ezt „hasonlóan jól csinálja”.

A Mandiner belpolitikai rovatának vezetője még a Direkt36 portréját is felidézte, amely bár nyíltan egy sorosista portál, mégis azt írta Doroszról, hogy

arról híres, hogy mennyire nem csinál semmit, de azt szerette, hogy fotózták az egyeztetéseken.

Kacsoh ezután csak annyit kérdezett, hogyha Doroszról

a saját oldalán azt gondolják, hogy egy semmit tevő, akkor mi mit gondoljunk róla.

A műsor második felében nem hagyhatták szó nélkül a hvg.hu és az index.hu rémhír keltését, valamint azt, hogy rágalmazás miatt megrovásban részesítette Halász Júliát, a 444 újságíróját a Budai Kerületi Központi Bíróság.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!