2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:40

Troll

Troll: Bangóné és társai hozzák el az újabb kétharmadot

Az ilyenek, mint amilyen Gyurcsány és Bangóné is, hozzák majd el a Fidesz-KDNP számára a negyedik kétharmadot 2022-ben - jelentett ki a Hír TV Troll című műsorában Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője szerint az ellenzéki politikusok ennyit tudnak, nagyot mondani a hírekbe kerüléshez. Erről láthattunk egy saját készítésű werkfilmet is tavaly decemberben.

  • Troll: Bangóné és társai hozzák el az újabb kétharmadot

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője Bangóné Borbély Ildikó pénteki ATV-s szereplését úgy kommentálta: az MSZP-s politikusnak lett volna ideje végig gondolni, hogy mit akar mondani. Megdöbbentő kommunikációs szempontból, hogy élő adásban lepatkányozta a nem rájuk szavazókat a szocialista képviselő. Ismerjük a karaktert, ez a nő nem normális a szó politikai értelmében.

„Láttuk az MTVA-ban készült werkfilmjüket” – idézte föl a tavaly decemberi eseményeket Boros Bánk Levente.

Szerinte Bangónének semmilyen politikai érzéke nincsen.

"Annyit tudnak, hogy minél nagyobbat kell mondani, mert akkor a képernyőre, a címlapokra lehet kerülni" - fogalmazott. 

Csakhogy egy jó politikusnak ismernie kell a határokat - hangsúlyozta. 

Az, hogy maguk között egyébként mindenkit, akik nem rájuk szavaztak patkánynak gondolnak, az drámai - tette hozzá. 

Az ilyenek, mint amilyen Gyurcsány és Bangóné is, hozzák majd el a Fidesz-KDNP számára a negyedik kétharmadot 2022-ben - emelte ki. 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!