2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Troll

Troll: A baloldali kettősmérce legújabb szintje

  • Troll: A baloldali kettősmérce legújabb szintje

Óriási balhé van az ellenzéki térfélen, nemzetközi szintű botrány lett abból, hogy hétfőtől elnémul a Klubrádió – vezette fel Troll című műsorunk első témáját vendégeinek Boros Bánk Leventének, Kacsóh Dánielnek és Pindroch Tamásnak a műsorvezető M. Dobos Marianne.

„Meghozta a bíró az ítéletet – ugye ez egy bírósági ítélet, amiről beszélünk – és szinte már abban a másodpercben Joe Biden elkezdett aggódni. Megnyugtató, hogy ilyen gyorsan megy a kommunikáció az Amerikai Egyesült Államok elnöke és a magyar baloldal, illetve a magyar baloldali nyilvánosság között.”

- jegyezte meg Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője.

„Joe Biden lelkes híve volt eddig Bolgár úr műsorainak, hallgatta. Lehet, hogy már be is telefonált eltorzított hangon, magyarul, ki tudja, lelkes rajongó. Csak azt nem veszi figyelembe, hogy Magyarországon minden médiumnak a törvényeket kell betartania és a Klubrádió első sorban ebben hibázott, hogy talán éppen a médiatörvényt nem tartotta be. A független bíróság szerint ez így volt.”

- tette hozzá Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Nem elsősorban, hanem: nem tartotta be a törvényeket.”

- hangsúlyozta Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

A Klubrádió megszűnése érzékeny pont volt a baloldal számára, annak ellenére, hogy nem tartották be a médiatörvényt. Attól ugyanakkor érdekes és sajnos cseppet sem meglepő módon nem hangos a baloldali sajtó, hogy a Heti TV, Európa egyetlen zsidó televíziójának megszüntetése Niedermüller Péter részéről több, mint antiszemitizmus. Erről Magyarország élőben című műsorunkban Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa, főszerkesztője beszélt.

Ami Niedermüller Pétert illeti, meglehetősen különös nézőpontból figyeli az eseményeket, hiszen az SZFE körüli változások nem, de zeneiskola megszüntetése belefértek számára.

A Hír TV szakavatott trolljai, Boros Bánk Levente, Kacsóh Dániel és Pindroch Tamás többek között erről is beszélgettek a műsorvezető M. Dobos Marianne-nal.

Hír TV

Kapcsolódó anyagok:

Breuer Péter: Niedermüller Péterék mindenre képesek

Tóth Erik: A Médiatanács objektíven és politikamentesen járt el a Klubrádió ügyében

Deutsch Tamás: A Klubrádió vezetése saját maga alatt reszelte el a fát

Dokumentumok cáfolják Niedermüller tagadását a zeneiskola ügyében

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!