2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Soroló

Soroló: Újra felhívta magára a figyelmet a Metripond

A Hír TV Soroló című műsorában szó volt arról, hogy a kormány meghirdette az osztatlan közös földtulajdonok felszámolását, amely során márciusban 13 ezer darab állami tulajdonú földdarab vásárlását hirdetik meg. Ezt követően bemutatkozott az a hódmezővásárhelyi cég, amely az idei Agromash Expon hazai termékfejlesztési díjat nyertek, végül pedig a borászati aktualitásokról is kitértek.

  • Soroló: Újra felhívta magára a figyelmet a Metripond

Újra felhívta magára a figyelmet a Metripond Ipari Mérleggyártó Vállalat a 2020-as Agromash Expon . AgrárgépShow-n A hódmezővásárhelyi cég több mint 25 éve üzemel jelenlegi formájában. Háj András, a cég operatív vezetője a Soroló stábjának arról beszélt, hogy számos ipari mérleget gyárt és forgalmaz. Elhangzott, hogy a vállalkozás külföldi viszont eladóval is kapcsolatban áll, ám első sorban hazai piacokra termel.

Legjelentősebb termékük acél mérleghíd, amelyhez minden eszközük rendelkezésre áll

– mondta el az operatív vezető.

A cég a szakmunkahelyek fenntartására és teremtésére is törekszik. Jelenleg 25 főt foglalkoztatnak, de kapcsolatban állnak a szakképző iskolával is, és törekednek arra, hogy frissen végzett hegesztő-lakatosokat is bevonjanak a gyártásba – hangsúlyozta Háj András.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!