2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Soroló: Újra felhívta magára a figyelmet a Metripond

Hír TV

2020. március 15., vasárnap 07:55

A Hír TV Soroló című műsorában szó volt arról, hogy a kormány meghirdette az osztatlan közös földtulajdonok felszámolását, amely során márciusban 13 ezer darab állami tulajdonú földdarab vásárlását hirdetik meg. Ezt követően bemutatkozott az a hódmezővásárhelyi cég, amely az idei Agromash Expon hazai termékfejlesztési díjat nyertek, végül pedig a borászati aktualitásokról is kitértek.

Újra felhívta magára a figyelmet a Metripond Ipari Mérleggyártó Vállalat a 2020-as Agromash Expon . AgrárgépShow-n A hódmezővásárhelyi cég több mint 25 éve üzemel jelenlegi formájában. Háj András, a cég operatív vezetője a Soroló stábjának arról beszélt, hogy számos ipari mérleget gyárt és forgalmaz. Elhangzott, hogy a vállalkozás külföldi viszont eladóval is kapcsolatban áll, ám első sorban hazai piacokra termel.

Legjelentősebb termékük acél mérleghíd, amelyhez minden eszközük rendelkezésre áll

– mondta el az operatív vezető.

A cég a szakmunkahelyek fenntartására és teremtésére is törekszik. Jelenleg 25 főt foglalkoztatnak, de kapcsolatban állnak a szakképző iskolával is, és törekednek arra, hogy frissen végzett hegesztő-lakatosokat is bevonjanak a gyártásba – hangsúlyozta Háj András.

Teljes adás:

Hír TV