2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Soroló

Soroló: Az energiaválság súlyosan érinti a gombaipart is

Nem tűnik energiaigényesnek, mégis súlyosan befolyásolhatja az energiválság a hazai gombatermesztést is. Szaporodnak a gondok.

  • Soroló: Az energiaválság súlyosan érinti a gombaipart is

A kelet-közép-európai régió legnagyobb gombatermesztő vállalkozása Magyarországon működik. Hetente mintegy 130 tonna gombát értékeítenek. A Bio-Fungi Kft. életét alaposan megnehezítette a koronavírus-járvány, majd az általános drágulás. 

További témáink: 

Elfogadta az Európai Bizottság Magyarország közös agrárpolitikai tervét

A magyar gazdák több ezer milliárd forint támogatást kaphatnak majd 2027-ig. A stratégia célja, hogy a hazai agrárium fejlesztése mellett egyensúlyt tartson a verseny-képességi és a fenntarthatósági szempontok között.

Tanácsadás

Pályázatírás szakértőkkel, hitelkonstrukciók állami támogatással. Banki szakértők szerint a jövő év előtt érdemes konzultálni az extrém hatások kivédése érdekében. 

Emlékezet

Technológiai fejlesztések sorát köszönheti az agrárium Nádudvari Agráripari Szövetkezet elnökének. Szabó István munkásságát és emlékét is éltetik. 

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!