2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Soroló

Soroló: Megfelelő helyre a megfelelő fajtákat

Bizakodás – nem ártott a tél végi fagy a gyümölcsöknek, kitűnő termésre számítanak a gazdák. Összességében sok teendő vár a gyümölcságazatra a klímaváltozás miatt.

  • Soroló: Megfelelő helyre a megfelelő fajtákat

Stábunknak nyilatkozott Mártonffy Béla, a NAK Kertészeti és Beszállítóipari Osztályának elnöke.

Nehéz idők

Három év után újra kongresszust hívott össze a Magosz. A pandémia és a háború miatt nehézségekkel küzd az agrárium. Válaszokat kerestek az eseményen.

Egységben az erő

A vártnál jelentősen nagyobb érdeklődéssel zajlottak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara választásai. Szerintük erős egységet kell mutatni a válságos időszakban.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!