2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Sajtóklub

Sajtóklub: Valóban egy világháború felé sodródunk?

Moszkva felfüggesztette az Amerikai Egyesült Államokkal kötött nukleáris egyezményben való részvételét - jelentette be a héten Vlagyimir Putyin. Mit sejtet ez a lépés? Bayer Zsolt, Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó alaposan körüljárták a témát a vasárnapi Sajtóklubban.

  • Sajtóklub: Valóban egy világháború felé sodródunk?

Ez már a nagy háború előszele - mutatott rá Bencsik András.

A Magyar Demokrata főszerkesztője elmondta, a Látószög blogon egy indiai közgazdász elképesztő cikket publikált, 

ebben gyakorlatilag arról van szó, hogy mivel a Kelet jön föl, a Nyugat számára pedig az utolsó lehetőség az erőforrások megszerzéséért, ha Oroszországot megrogyasztja, szétszedi és kirabolja.

Erre rá fog menni mindenünk

Dermesztő és valódi gerincen végifolyó hideg verejtékes félelmet kelt, ami körülöttünk zajlik

- erről már Gajdics Ottó beszélt.

Az újságíró szerint nem érteni, hogy ezt az egész folyamatot Európa vezetp hagyják. 

Miért nem lázadnak fel Európa népei a hülye, idiótákból álló kormányaik ellen?

- tette fel a kérdést. 

Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője úgy látja, azzal, hogy Moszkva felfüggesztette Oroszország a részvételét a hadászati támadófegyverek korlátozásáról megkötött orosz-amerikai Új START-szerződésben, egy újabb lépés történt azon az eszkalációs létrán, amiről a szakértők beszélnek. 

Az egész nyugati gondolkodás ebben a háborúban teljesen elhibázott és egyre inkább rohanunk nem a forradalomba, hanem a végzetünk felé

- tette hozzá.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!