2021. január 28.,
csütörtök, Károly, Karola napja

Sajtóklub: Semmit nem jelent az, hogy most mit mond Karácsony Gergely

Hír TV

2020. július 13., hétfő 21:55

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak, műsorvezetője pedig rendhagyó módon Gajdics Ottó.

„Összedőlt bennem egy jól felépített politikai kommunikációs gondolat, mert hogy Karácsony Gergely bejelentette (…), hogy nem indul az előválasztáson, ergo, belőle nem lesz miniszterelnök-jelölt. Márpedig én úgy gondolom még mindig, ennek ellenére is, hogy dehogynem. De hát ezt majd hozza a jövő, most fontosabb az, hogy mit gondoltok ti erről?”

-          kérdezte Gajdics Ottó.

 

„Gondoltam már sokfélét és persze, hogy naná, hogy arról álmodozik a kis lányszobájában, hogy egyszer még Magyarország miniszterelnöke lehet. Miért ne álmodozna róla? Evés közben jön meg az étvágy. Legyünk őszinték! Ennél lúzerebb figurát mint Karácsony Gergely a Föld a hátán nem hordott, de az ellenzéki összefogás káoszából végülis kipottyant neki egy főpolgármesterség, tehát miért ne akarna?”

-          mondta Bencsik András.

 

„Az ember komolyan újra és újra ámulatba esik. A baloldal Magyarországon szerintem az egy hungarikum. Az a casting, amit a baloldal időnként produkál miniszterelnök-jelölt keresés címén. Miniszterelnök nem úgy lesz, miniszterelnök-jelölt sem úgy lesz, hogy én akarok, én nem akarok, nekem megsúgták, nekem mást mondtak. Miniszterelnök-jelöltnek lenni az egy nagyon komoly munka. (…)

 -      válaszolta Bencsik Gábor.

 

„Már nem emlékszem ki mondta, hogy nem láttam még olyan disznót, amelyik hanyatt vágódott volna a moslékos vályúnál. Tehát, ha eljön az ideje, akkor nyilván a Karácsony sem fog hanyatt vágódni, ha a nagyszerű baloldali pártok esetleg benne látják majd a fényes jövőjüket, úgyhogy az, hogy most mit mond Karácsony Gergely, az semmit nem jelent. (…)”

-          tette hozzá Néző László.

Hír TV