2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Sajtóklub

Sajtóklub: Semmit nem jelent az, hogy most mit mond Karácsony Gergely

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak, műsorvezetője pedig rendhagyó módon Gajdics Ottó.

  • Sajtóklub: Semmit nem jelent az, hogy most mit mond Karácsony Gergely

„Összedőlt bennem egy jól felépített politikai kommunikációs gondolat, mert hogy Karácsony Gergely bejelentette (…), hogy nem indul az előválasztáson, ergo, belőle nem lesz miniszterelnök-jelölt. Márpedig én úgy gondolom még mindig, ennek ellenére is, hogy dehogynem. De hát ezt majd hozza a jövő, most fontosabb az, hogy mit gondoltok ti erről?”

-          kérdezte Gajdics Ottó.

 

„Gondoltam már sokfélét és persze, hogy naná, hogy arról álmodozik a kis lányszobájában, hogy egyszer még Magyarország miniszterelnöke lehet. Miért ne álmodozna róla? Evés közben jön meg az étvágy. Legyünk őszinték! Ennél lúzerebb figurát mint Karácsony Gergely a Föld a hátán nem hordott, de az ellenzéki összefogás káoszából végülis kipottyant neki egy főpolgármesterség, tehát miért ne akarna?”

-          mondta Bencsik András.

 

„Az ember komolyan újra és újra ámulatba esik. A baloldal Magyarországon szerintem az egy hungarikum. Az a casting, amit a baloldal időnként produkál miniszterelnök-jelölt keresés címén. Miniszterelnök nem úgy lesz, miniszterelnök-jelölt sem úgy lesz, hogy én akarok, én nem akarok, nekem megsúgták, nekem mást mondtak. Miniszterelnök-jelöltnek lenni az egy nagyon komoly munka. (…)

 -      válaszolta Bencsik Gábor.

 

„Már nem emlékszem ki mondta, hogy nem láttam még olyan disznót, amelyik hanyatt vágódott volna a moslékos vályúnál. Tehát, ha eljön az ideje, akkor nyilván a Karácsony sem fog hanyatt vágódni, ha a nagyszerű baloldali pártok esetleg benne látják majd a fényes jövőjüket, úgyhogy az, hogy most mit mond Karácsony Gergely, az semmit nem jelent. (…)”

-          tette hozzá Néző László.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!