2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Sajtóklub

Sajtóklub: Háborús logika, vagy inkább őrület volt az ukrajnai óriásgát felrobbantása?

Kedden még a Nova Kahovka óriásgát felrobbantásától, szerdán pedig már a világ legnagyobb ammóniavezetékét ért támadástól volt hangos a nemzetközi sajtó. Az ukrajnai események külön-külön is komoly katasztrófát jelentenek, így azonban még nehezebb a helyzet. De meddig fokozható ez a konfliktus? Ez is kifejtette véleményét Gajdics Ottó, Néző László, Pálffy István és Bayer Zsolt.

  • Sajtóklub: Háborús logika, vagy inkább őrület volt az ukrajnai óriásgát felrobbantása?

Vendégeink egyetértettek abban, hogy az orosz-ukrán háborút be kell fejezni és foggal-körömmel ragaszkodni kell a békepárti állásponthoz, nem szabad engedni belőle, különösen nem az európai parlamenti választások kampányában. 

Gajdics Ottó feltette a kérdést: 

mi lesz a következő, mi lesz akkor, ha valami őrül belő egy HIMARS sorozatvetővel a zaporizzsjai atomerőműbe? 

Hozzátette, 

nem lehet mást mondani, csak azt, hogy azonnal hagyják (...) nincs olyan, hogy igazságos béke, mert nekik az igazságos béke az oroszok legyőzése! (...) Tessék leülni velük és megegyezni, hogy milyen feltételekkel mennek el onnan! Máskülönben elképesztő dolgok következnek, napról-napra. 

Néző László szerint vélhetően sohasem derül ki az igazság, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy csak az az egy olvasata van a történetnek, ahogy azt a mainstream sajtó tálalja. 

További témáink: 

  • Pressman: Magyarország makacsul fenntartja, sőt tovább erősíti összekapcsoltságát Oroszországgal
  • A háború szításával vádolták és kifütyülték a német kancellárt, Olaf Scholz kiakadt

Teljes adás: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is.
Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!